Нашата философия, цел и мисия

Основната мисия на студиото е да спестим времето и стреса, да поемем грижите и да улесним живота на своите заети клиенти, като им осигурим възможност да се фокусират върху своите основни професионални ангажименти и приятно използване на личното и свободно време.

Интериорен дизайн

Архитектурно заснемане, функционално разпределение, изготвяне на идеен проект, изготвяне на работен проект

Офериране на цялостна реализация

Определяне на бюджет за реализация, събиране на оферти за реализация, консултация при подбор на оферти за реализация и одобрение на мостри директно на обекта на клиента

Авторски надзор за изрядно изпълнение на проекта

Гарантирайки за изрядното изпълнение на заложения интериорен проект, от ECLECTIC DESIGN поемаме авторски надзор над работата по него, спрямо предпочитания от клиента план.

Производство и монтаж на мебел

Стремейки се да предложи на клиентите си затворен цикъл от услуги, ECLECTIC DESIGN разработи собствена линия мебелно производство.

Проект и реализация

ECLECTIC DESIGN се стреми да предложи на своите клиенти комплексни услуги, защото ценим вашето време и пари. Ние предлагаме целия набор от услуги с които да превърнем новото ви жилище във Вашият уютен дом!

Нашето портфолио

ECLECTIC DESIGN

Студио за интериорен дизайн, специализирано в проектирането на вътрешно обзавеждане на къщи, апартаменти, офиси и обществени обекти от всякакъв тип.

Контакти

  +359898755619
     +359895207557

  eclecticdesign.ek@gmail.com

  Ул. Източна тангента 102. София, България