ECLECTIC DESIGN е студио за интериорен дизайн, специализирано в проектирането на вътрешно обзавеждане на къщи, апартаменти, офиси и обществени обекти от всякакъв тип. Занимаваме се професионално с цялостно управление и реализация на интериорни проекти, дизайн, изработка, монтаж на мебели и планиране на пространствено оформление. Изготвяме индивидуални проекти за вашият дом, офис, обществено пространство, изцяло съобразен с вашите нужди, предпочитания и пространство. Предлагаме, както самостоятелни проекти предназначени за външни изпълнители, така и проекти с цялостна реализация до ключ от нас.

На база професионалния ни опит успяхме да изградим стабилна партньорска мрежа, чрез която гарантираме успешно изпълнение на всеки проект – от представянето на интериорната визуализация до нейното реализиране на практика. Нашето име е гаранция за качествена услуга. Доверете ни се и Ви гарантираме, че почеркът на ECLECTIC DESIGN ще ви даде точно това, което търсите до последния детайл.

Нашата философия, цел и мисия

Където и да си винаги има сила, която те привлича към дома, като гравитация на която не можеш да се противопоставиш. Твоята орбита! Твоят уют! Твоят интериор! Твоят дом! Ние искаме да говорим с вас за тези неща, да ги преживяваме заедно, докато творим. Интериора не е просто подреждане на мебели. Той стартира с овладяването на обемите, формите и функционалните зони в едно пространството за да се даде път на най-важното, което следва – емоцията и хармонията.

Нашата цел е да създаваме интериори, които устояват на времето и не губят своята актуалност и чар с годините. Не следваме сляпо тенденции и не се водим от творческото си его. Стараем се винаги да водим диалог с клиентите ни, да слушаме два пъти повече от колкото да говорим за да изготвим проект отговарящ напълно на техните изисквания, нужди и вкус. Нашата отличителна черта е, че проектираме интериори в които е приятно да се живее и работи. Владеем в дълбочина философията на Еклектиката, а именно ИНДИВИДУАЛНОСТ, ЧАР И ХАРМОНИЯ.

Основната мисия на студиото е да спестим времето и стреса, да поемем грижите и да улесним живота на своите заети клиенти, като им осигурим възможност да се фокусират върху своите основни професионални ангажименти и приятно използване на личното и свободно време.